Varför behövs Be Grand?

Varför behövs Be Grand?

Har du någon gång blivit hänvisad till herravdelningen när du söker din storlek i skobutikens nyinkomna vårkollektion? För att sedan få en konstpaus av expediten som redan där utan ett ord berättat att nej, det finns inte en chans att storlek 43 finns bland de skor du genast föll för genom butikens skyltfönster. Att när konstpausen tagit slut bli ombedd att kika på hyllorna där det finns mängder av 43:or – på herravdelningen. Inte för att det var något ovanligt, detta är en vanlig företeelse för en kvinna med storlek från 42 och uppåt.
Varför ska det inte få finnas stilrena damskor i större damstorlekar? Varför måste alla damskor över storlek 41 plötsligt omvandlas till modeller i tveksamma beigea nyanser med skimmer och strass så långt ögat når. Kan det inte få finnas enkla, svarta, sköna damskor i stora storlekar?
 
" Varför måste alla damskor över storlek 41 plötsligt omvandlas till modeller i tveksamma beigea nyanser med skimmer och strass så långt ögat når. Kan det inte få finnas enkla, svarta, sköna damskor i stora storlekar? "
 
Tro det eller ej – det finns! Be Grand letade under varje sten och är stolta över att i år, 2020 kunna erbjuda ett utbud med stilrena skor i storlek 41, 42, 43, 44 och 45! Detta är bara starten – vi hoppas att DU som sitter där bakom skärmen och haft svårt att hitta skor innan nu ska känna att JA – någon satsar på MIG. För det gör vi, vi satsar på dig. Du som fram tills nu matchat dina converse till alla outfits för att de varit de enda som varit moderna och funnits i din storlek. Tro oss – vi älskar att converse ger oss en känsla av att vara inkluderad – men visst vore det roligt att få variera sig?
Vi hoppas att ni vill hänga med oss på denna resa! Be Grand vill bli den skohandlare dit du med storlek 41-45 vänder dig för att hitta damskor för alla tillfällen – skor som är långt ifrån herravdelningen och expeditens konstpauser.
Välkommen – vi hoppas du ska trivas!
Vilken storlek har du? Var med och påverka!
Kommentera nedan för att hjälpa oss att kunna erbjuda just din storlek.
Tillbaka till blogg