Frågor och svar

Nedan kan du läsa vanliga frågor hos oss på Be Grand.

Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta info@begrand.se så ska vi se till att hjälpa dig vidare.

Generella köpvillkor

Hur lång tid är det öppet köp?

Vi lämnar 14 dagar öppet köp. Detta räknas från dagen du mottager din beställning.

Hur gammal måste jag vara för att handla på begrand.se?

Du måste vara 18 år eller äldre för att handla hos begrand.se.

Leverans

Hur lång är leveranstiden?

Vi försöker hålla en leveranstid på 2-4 arbetsdagar från dagen du beställer till att den är framme hos dig.

Hur kan jag spåra min order?

Du kan spåra din order genom att ange ditt sändningsnummer som du får av oss när din beställning är skickad i Postnords app eller på Postnords hemsida.

Vilka länder levererar ni till?

Vi levererar i nuläget endast inom Sverige.

Vad kostar frakten?

Vi erbjuder fri frakt i hela Sverige för tillfället.

Betalning

Vilka betalsätt finns det?

Du betalar för din beställning genom Klarna Checkout. Klarna checkout innehåller bland annat möjlighet att betala med faktura samt direktbetalning hos din bank. Du väljer vilket betalsätt du vill använda i kassan.

Vart hittar jag era fullständiga betalningsvillkor?

Våra fullständiga betalningsvillkor hittar du här.

Returer

Hur returnerar jag en vara?

Du returnerar en vara genom att använda den förtryckta retursedeln du får med i ditt paket. Följ anvisningarna på retursedeln, klistra på din returfraktsedel och lämna in hos närmaste Postnord-ombud. Se fullständiga villkor för returer i våra köpvillkor.

Vad kostar det att returnera min beställning?

Returfrakten ligger för närvarande på 59 SEK, du betalar endast en returfrakt oavsett hur många varor din retur innehåller.

Kan jag byta en vara?

Tyvärr genomför vi inte byten. Du är däremot välkommen att returnera din vara och lägga en ny beställning på vår e-handel.

Övrigt

Har Be Grand fysiska butiker?

Nej, Be Grand har i nuläget ingen fysisk butik. Vi vill kunna erbjuda damskor i större storlekar till alla kvinnor i hela Sverige med större fötter, med en e-handel har vi den möjligheten.

Hur vet jag vilken storlek jag ska välja?

Vi på Be Grand har själva mätt upp alla invändiga längdmått på de skor vi säljer, dessa mått hitter du bredvid storleken på respektive produktsida. Varje mått är unikt beroende på varumärke och sko. Därför rekommenderar vi dig varmt att själv mäta din fot innan du väljer storlek. Genom att vi och du hjälps åt kan vi minska returer och på så sätt spara på miljön, kostnader och se till att du får en sko som passar dig på en gång.